Меню
Вашата количка

Озонатор за Диспенсъри за вода

Озонатор за Диспенсъри за вода
Озонатор за Диспенсъри за вода
Озонатор за Диспенсъри за вода
Озонатор за Диспенсъри за вода
Озонатор за Диспенсъри за вода
Озонатор за Диспенсъри за вода
Озонатор за Диспенсъри за вода
Безплатна доставка
Доставката е безплатна за гр. Варна и региона за всяка поръчка над 20 лв с ДДС!
Галони за вода доставката е безплатна за всяка поръчка над 15 лв с ДДС.
399.99лв.
с включено ДДС 399.99лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Озонатор за Диспенсъри за вода
  • Тегло: 1.00кг
Поръчани: 1
: 1619

Отстъпки за лоялни клиенти

Отстъпки за лоялни клиенти при достигане на определени обороти чрез покупките си и при достигане на определена сума да ползва процентни отстъпки!

1000лв. да 2000лв. отстъпка 1%

2000лв. да 3000лв. отстъпка 2%

3000лв. да 4000лв. отстъпка 3%

4000лв. да 5000лв. отстъпка 4%

5000лв. да 6000лв. отстъпка 5%

6000лв. да 7000лв. отстъпка 6%

7000лв. да 8000лв. отстъпка 7%

8000лв. да 9000лв. отстъпка 8%

9000лв. да 10000лв. отстъпка 9%

над 10000лв. отстъпка 10%

Програмата стартира от 01.05.2023г

Озонатор за Диспенсъри за вода

ГЕНЕРАТОРИ НА ОЗОН
Служат основно за пречистване с активен кислород (озон) на въздух, вода, хранителни продукти – плодове, зеленчуци, месо, риба. Удължават срока за съхранение на обработените хранителни продукти. Спомагат за лечение на кожни и вътрешни заболявания.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ДОМАШНИТЕ ОЗОНАТОРИ:

1.Пречистване на въздуха:
Във всекидневни помещения – у дома, в офиса, в цеха. Отстранява специфични неприятни миризми: цигарен дим, прах във въздуха, мухъл (предотвратява образуването му). Дезифенкцира и освежава въздушната среда. Увеличава съдържанието на кислород във въздуха.
В новообзаведени и ремонтирани стаи. Неутрализира вредните газове, които се излъчват от новите мебели и прясно боядисаните стени. Премахва толуола, чийто период на разграждане обичайно е 3 години.
В детската стая. Осигурява свеж и пречистен от микроби въздух. Почиства детските играчки чрез дезинфекция на местата за тяхното съхранение.
В кухнята. Ефективно премахва всички неприятни миризми при готвене и особено при пържене на риба.
В хладилника, фризера, килера, шкафчето за обувки, гардероба. След почистване хладилника и фризера се обработват с апарата, за да се отстранят остатъчните миризми. В гардероба и килера озонът премахва старите миризми, предпазва от поява на мухъл и молци. При дезинфекция на обувки, а също така и на изпрани чорапи, озонът не само премахва неприятната миризма, но предпазва от размножаване на бактерии.
В тоалетната. Осигурява свеж и дезинфекциран въздух. Предпазва от плесен и мухъл.
При домашни любимци. Озонът убива бактериите, които могат да се пренасят от животните и премахва нежеланите миризми.
За дезинфекция на студени и солени ястия (колбаси, солена риба и др.). След пречистването с озон, храната е готова за консумиране и се съхранява многократно по-дълго.
За дезинфектиране и обезмирисяване на автомобилни климатици Озонът убива бактериите и разгражда лошите миризми, които се натрупват в климатичната система на автомобила.

2.Пречистване на водата:
За питейна вода. Озонът убива бактериите, отстранява остатъчните йони на хлора и окисите на тежките метали, разлага вредните органични и неорганични вещества. Пречистената вода е приятна за пиене, тъй като запазва полезните минерали и натуралния си вкус.
За лична хигиена. Дезинфекцира кожата, отстранява мъртвите клетки и осигурява бърза микроциркулация. Прави кожата по-нежна и гладка, отстранява умората. Измиването на зъбите дезинфекцира устната кухина, отстранява неприятните миризми и предпазва от поява на рани в устата.
За лечение на рани. Спомага за дезинфекция и бързо заздравяване.
За превантивно лечение на кожни заболявания. Помага ефективно в борбата с гъбични образувания по всички части на тялото. С помощта на този апарат е преодоляна и една от най-упоритите бактерии -„бери-бери”.
За лечение на венерически болести.
За дезинфекция на пресни плодове и зеленчуци. Озонът не само убива бактериите на повърхността, но и разгражда вредните органични и неорганични вещества вътре в тях. Обработените плодове и зеленчуци стават не само по-вкусни и по-полезни, но и срокът на съхранението им се увеличава 10 пъти.
За дезинфекция на месо и морски продукти. Измиването на месото, рибата, раците и други морски продукти унищожава бактериите, съхранява нивото на протеините и връща натуралния им вкус и качества.
За дезинфекция на кухненски прибори.
За поливане на цветята. Води до по-голям растеж, по-обилен цъфтеж и по-дълъг живот.
За домашни рибки. Озонираната вода удължава живота на рибките и ги лекува от заболявания.
За пране, избелване и премахване на петна и неприятни миризми.
3.Обработка на алкохолни напитки (концентрати).
Озонирането на алкохолни напитки ги прави по-меки и ненатрапчиви. При това се запазват градуса, натуралния цвят и вкуса.

4.Озониране на зехтин.
Озонираният зехтин се сгъстява и се превръща в чудодеен мехлем за лекуване на рани, белези и различни кожни заболявания.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ СИСТЕМИ ЗА ОЗОНИРАНЕ:
Системите за озониране се групират в зависимост от количеството на произвеждания озон за единица време. Колкото по-голямо е то, толкова по-сложна е системата, която произвежда, контролира и впръсква озона във водата.

1.Пречистване и дезинфекция на течаща вода, или кладенци и басейни
за питейни нужди,
за водопречиствателни станции,
за плувни басейни и спа съоръжения,
за съхранение на хранителните продукти,
за селскостопанско напояване,
за животновъдство,
за птицеферми,
за медицински заведения,
за обществени фонтани, и т.н.

2. Пречистване, дезинфекция и обезмирисяване на въздуха в
индустриални помещения,
обществени кухни и ресторанти,
складове за плодове и зеленчуци,
помещения за гледане на животни,
болнични заведения
театри и киносалони,
музеи, летища, гари и автогари,
училища и детски градини,
магазини и молове,
и всякакви други обществени помещения на закрито.

Повече за пречистването на плувните басейни:
Басейнът е привлекателна среда за живот на много микроорганизми, гъби, бактерии и вируси. Част от тях могат да причинят болести, но дори и безвредни, те могат да произведат лигави и хлъзгави отпадъци, поради бързото си възпроизводство. Една добре функционираща филтрираща система е само част от пречистването на водата в басейна. Друг, наложителен етап в наши дни е оксидацията и унищожаването на микроорганизми и вируси. Най-съвременният и все по-бързо навлизащ в световната практика начин е извършването на дезинфекция с активен кислород. Кислородът е силен окислител (10 пъти по-силен от хлора) с изключително силно изразен бактерициден ефект срещу бактерии, вируси, болестотворни организми.
При третиране с активен кислород се избягва един важен недостатък, срещан често при използването на популярните хлорни препарати – образуването на неприятно миришещи съединения (хлорамини), които увреждат очите и причиняват сърбеж по кожата на ползващите басейна.
Дезинфекцията с активен кислород притежава следните съществени предимства:
няма мирис,
кислородът е по-устойчив на високи температури на водата,
водата става мека и приятна за къпане,
за разлика от хлора, активният кислород обеззаразява водата,
разтваря се без остатък във всяко отношение,
не уврежда очите и кожата на къпещите се,
не причинява изсушаване на косата и кожата на къпещите се,
не се обезцветяват банските костюми.

ОЗОНЪТ е алотропна модификация на кислорода, която се състои от три атома кислород. В неутрални водни разтвори озонът е много устойчив. Той се разтваря във вода и някои органични разтворители. Озонът притежава най-високият окислителен потенциал от известните окислители.

При подходяща обработка на водата с озон се постига не само пълно обеззаразяване, но и пълно обезцветяване, премахване на лошия вкус и мирис, отстраняване на желязото и мангана, окисляване на сулфидите, нитритите и сероводорода, премахване на фенола и неговите съединения и разграждане на детергентите и пестицидите. Необходимата за обеззаразяване доза на озона варира в зависимост от съдържанието на органични вещества, от температурата на водата и от стойността на киселинния показател pH. Бактерицидната доза за 99% унищожаване при озона е 0,3 – 0,4 мг/л за 5 минути. Освен голямата способност да унищожава бактериите, озонът притежава висока ефективност в унищожаване на спори – 3000 пъти по-бързо, отколкото с хлор и силно изразено антивирусно радикално въздействие върху вирусната материя.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.