Меню
Вашата количка

Резервни части за диспенсъри

Резервните части за диспенсъри включват голямо разнообразие от продукти, които са необходими за поддръжката и ремонта на диспенсърите. Тези части са предназначени за замяна на износени или повредени компоненти, за да се гарантира нормалната работа на устройството.

Сред резервните части за диспенсъри можем да намерим филтри за вода, електронни платки, соленоидни вентили, компресори, сензори, клапани за вода, кранчета за източване на вода и много други.

Филтрите за вода са едни от най-важните резервни части за диспенсъри, тъй като те осигуряват чиста и безопасна за пиене вода. Тези филтри могат да се заменят периодично, за да се гарантира качеството на водата, която се използва за пиене.

Електронните платки са друга важна резервна част за диспенсъри, тъй като те контролират функциите на устройството. Ако електронната платка се повреди, тя може да бъде заменена, за да се възстанови нормалната работа на диспенсъра.

Соленоидните вентили са части, които регулират потока на вода в диспенсъра. Ако вентилът се повреди, той може да бъде заменен, за да се гарантира правилното функциониране на устройството.

Компресорите са резервни части, които осигуряват охлаждането на водата в диспенсъра. Ако компресорът се повреди, той може да бъде заменен, за да се възстанови нормалната работа на устройството.

Резервните части за диспенсъри са на разположение на пазара в голямо разнообразие и могат да бъдат закупени от специализирани магазини за електроника и аксесоари за дома. Изборът на правилните резервни части е от съществено значение за поддръжката на диспенсъра.
Регулатор за налягане 1/4 на 1/4 бърза връзка
Нов
Марка: Китай
Защитен клапан за намаляване на високо налягане. Препоръчва се преди системи за филтрация на питейна вода. Регулатор на налягане на подаваната към филтъра вода. Позволява прецизно да се намали налягането на водата. Въртящата се основа улеснява закрепване на клапана към всяка повърхност. Техниче..
9.99лв.
Без данък:9.99лв.
Показани 1 от 12 | 130 (11 Страници)