Меню
Вашата количка

Трапезна вода Аляска

Трапезната вода "Аляска" има средна минерализация и се препоръчва за ежедневна консумация. Тя може да помогне за подобряване на хидратацията на организма, регулиране на кръвното налягане, подобряване на функциите на черния дроб и бъбреците, както и за намаляване на умората и стреса. Освен това, трапезната вода може да бъде добро допълнение към диетата, особено за хора, които не получават достатъчно минерали от храната си.
Трапезна вода Извор 19л Трапезна вода Извор 19л
Hot
Марка: Аляска
Трапезна вода Извор Галон 19лОбработена с най-съверемени технологии с много ниска минерализация. Подходяща за всекидневна употреба. Предлага се в разфасовки от 19 л. Преди да достигне до вас, трапезна вода „ИЗВОР” преминава няколко етапа на подготовка и третиране. Един от процесите, наречен „об..
7.80лв.
Без данък:7.80лв.
Трапезна вода Аляска 19л Трапезна вода Аляска 19л
Hot
Марка: Аляска
Трапезна вода Аляска Галон 19лОбработена с най-съверемени технологии с много ниска минерализация. Подходяща за всекидневна употреба. Предлага се в разфасовки от 19 л. Преди да достигне до вас, трапезна вода „АЛЯСКА” преминава няколко етапа на подготовка и третиране. Един от процесите, наречен „..
7.80лв.
Без данък:7.80лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)