Меню
Вашата количка

Изворна вода Blue Water

Blue Water произхожда от алпийските планини, пълна с чистота, хармония и здраве. Изпивайки една кутия до дъно, ще възстановим здравето си, но най-вече психическата и физическата си гъвкавост. Това е вода с алпийски високопланински вкус и е подходяща за ежедневна употреба. Има смисъл да се опакова, транспортира и продава с цел достъпност за всички хора, дори и тези, които не живеят в Алпите. Благодарение на него вие ще присъствате и осъзнавате дадения момент и ще внесете пълнота в живота си. Ще станете внимателни по всяко време на деня, така че няма да пропуснете нито един красив детайл от живота, който е толкова важен за човешката природа.


ЗАЩО КОНСЕРВИРАНА ВОДА?

Днес пластмасовите бутилки са огромен проблем, особено от гледна точка на опазването на околната среда. Затова потърсихме по-екологично решение и намерихме алтернатива – вода в Кен. Кутиите са изработени от алуминий, 100% рециклируем материал, така че могат да се рециклират почти неограничено време.


КАКВИ ПРОЕКТИ ЩЕ ПОДКРЕПЯ С МОЯТА ПОКУПКА?

Ние даряваме 10% от печалбата от всяка продадена кутия в помощ и подкрепа на местни екологични проекти.


ЗАЩО АЛПИЙСКА ВОДА?

Натуралната изворна вода от Австрийските Алпи ни хареса със своето качество, свежест и вкус. Освен това е перфектно балансиран (рН 7,5) и сме сигурни, че благодарение на свежестта му, вие също ще се влюбите в него.

Blue Water 0.5л Кен Изворна вода Blue Water 0.5л Кен Изворна вода
Нов
Марка: Blue Water
Blue Water произхожда от алпийските планини, пълна с чистота, хармония и здраве. Изпивайки една кутия до дъно, ще възстановим здравето си, но най-вече психическата и физическата си гъвкавост. Това е вода с алпийски високопланински вкус и е подходяща за ежедневна употреба. Има смисъл да се опако..
1.09лв.
Без данък:1.09лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)