Меню
Вашата количка

RO Филтърен патрон за диспенсър с осмоза

RO Филтърен патрон за диспенсър с осмоза
RO Филтърен патрон за диспенсър с осмоза
Нов
RO Филтърен патрон за диспенсър с осмоза
RO Филтърен патрон за диспенсър с осмоза
RO Филтърен патрон за диспенсър с осмоза
Безплатна доставка
Доставката е безплатна за гр. Варна и региона за всяка поръчка над 20 лв с ДДС!
Галони за вода доставката е безплатна за всяка поръчка над 15 лв с ДДС.
59.99лв.
с включено ДДС 59.99лв.
  • Наличност: В наличност
  • Модел: RO Филтърен патрон за диспенсър
  • Тегло: 0.30кг
Поръчани: 0
: 336

Отстъпки за лоялни клиенти

Отстъпки за лоялни клиенти при достигане на определени обороти чрез покупките си и при достигане на определена сума да ползва процентни отстъпки!

1000лв. да 2000лв. отстъпка 1%

2000лв. да 3000лв. отстъпка 2%

3000лв. да 4000лв. отстъпка 3%

4000лв. да 5000лв. отстъпка 4%

5000лв. да 6000лв. отстъпка 5%

6000лв. да 7000лв. отстъпка 6%

7000лв. да 8000лв. отстъпка 7%

8000лв. да 9000лв. отстъпка 8%

9000лв. да 10000лв. отстъпка 9%

над 10000лв. отстъпка 10%

Програмата стартира от 01.05.2023г

RO Филтърен патрон за диспенсър с осмоза

PO мембраните (Polyamide Osmosis membranes), известни също като полиамидни мембрани за обратна осмоза, са ключови компоненти в системите за обратна осмоза (RO), които се използват за пречистване на вода чрез отстраняване на разтворени соли и други замърсители. Ето основните характеристики и функции на PO мембраните за осмоза:

1.Принцип на работа: PO мембраните използват процеса на обратна осмоза, при който вода под високо налягане преминава през полупропусклива мембрана, която задържа разтворените соли, минерали, бактерии и други замърсители. Това осигурява чиста и безопасна за пиене вода.

2.Материал: PO мембраните са изработени от полиамид (polyamide), което им придава висока механична якост и химическа устойчивост. Полиамидните мембрани са известни със своята ефективност и дълготрайност.

3.Висока ефективност на филтрация: PO мембраните могат да отстранят до 99% от разтворените соли, тежки метали, органични вещества, микроорганизми и други замърсители от водата. Това ги прави изключително ефективни за производство на чиста питейна вода.

4.Широк спектър на приложение: Те се използват в различни приложения, включително домашни системи за питейна вода, промишлени системи за пречистване на вода, опресняване на морска вода, пречистване на отпадни води и други.

5.Изисквания за налягане: Процесът на обратна осмоза изисква високо налягане на водата, за да преодолее осмотичното налягане и да премине през мембраната. Това налага необходимостта от помпи за налягане в системите за обратна осмоза.

6.Поддръжка и замяна: PO мембраните изискват редовна поддръжка и периодична смяна, за да се гарантира тяхната ефективност. Натрупаните замърсители на повърхността на мембраната могат да намалят производителността и ефективността на системата.

7.Дълготрайност: При правилна поддръжка и експлоатация, PO мембраните могат да имат дълъг живот, обикновено от 2 до 5 години, в зависимост от качеството на входящата вода и условията на използване.

8.Предимства на полиамидните мембрани:
   -Висока селективност: Отлична способност за задържане на различни видове замърсители.
   -Добра пропускливост: Висока скорост на филтрация при правилно налягане.
   -Химическа устойчивост: Устойчиви на много химикали, използвани в процесите на почистване и поддръжка.

PO мембраните за осмоза са критичен компонент в системите за обратна осмоза, осигуряващи висока степен на пречистване и безопасност на питейната вода. Те са широко използвани в различни сектори поради тяхната ефективност и надеждност.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.