Мегатрейд  е амбициозна фирма, създадена през 2011 год. от хора с 20 годишен опит в търговията. Разполага със собствена складова база, добре организиран и оборудван сервиз и автопарк. Поддържа на склад над 500 апарата за топла и студена вода и над 2500 галона /туби/ мин. води с богат асортимент.

Работим много добре с домашни абонати, офиси, хотели, предприятия, детски градини, училища, болници и др. Предлагаме различни схеми за съвместна работа с нашите клиенти.

Извън традиционната минерална, изворна и трапезна вода в 19 л галони, предлагаме и по малки разфасовки - 1,5л., 5л., 6л. 7л., 10л. и 11л, както и стоки и консумативи от първа необходимост за бита -домакинството и офиса.

Фирмата си е поставила за цел да се развива като конкурентоспособен участник на единния европейски пазар и да разширява своя пазарен дял.

Разработената комплексна бизнес стратегия определя като основен приоритет на фирменото развитие, създаването на конкурентно предимство, базирано на производството на изделия с по -добро качество, характеристики и функционалност, доставяни в по-къс срок спрямо конкурентите и постигане на оптимално съотношение цена/качество.

Продуктите на Мегатрейд  се предлагат от дистрибуторската мрежа на област Варна. 

https://megatrade.bg/