Меню
Вашата количка

Blog - вода RSS Feed

02 окт Инструкция за профилактика на диспенсър за минерална вода.
georgi 0 16563
Профилактиката се извършва по два начина 1.с ОЗОНИРАЩ АПАРАТ/високоефективен озонов генератор/ 2.със специално приготвен разтвор по т.1 се извършва по необходимост,а по т.2 на всеки 6/шест/ месеца за ..
02 окт Минерална вода
John 0 9586
Според температурата си минералните води биват студени (до 37 градуса – температурата на човешкото тяло), топли (от 37 до 60 градуса) и горещи (над 60 градуса). По химичен състав минералните води се ..
02 окт Доставка на вода във Варна и региона на ниски цени
georgi 1 8146
Мегатрейд  е амбициозна фирма, създадена през 2011 год. от хора с 20 годишен опит в търговията. Разполага със собствена складова база, добре организиран и оборудван сервиз и автопарк. Поддържа на скла..
02 окт Сервиз и профилактика на всички видове диспенсъри за вода
John 0 5941
Предлагаме сервиз и профилактика на всички видове диспенсъри за вода. Разполагаме със специализирано оборудване за извършване на хигиенна профилактика. Абонаментно обслужване.Мегатрейд извършва ремонт..
02 окт Безплатна доставка на вода до Вашият дом или офис във Варна
John 4 5855
"Мегатрейд" осъществява БЕЗПЛАТНА доставка на минерална, трапезна и изворна вода до Вашия дом, офис, предприятие, хотел, заведение, детска градина или мястото където е разположен вашия апарат. "Мегат..
02 окт Паметта на водата. Или тайната на щастието!
georgi 0 4418
Сигурно сте чували за д-р Масару Емото. Според мен той е велика и интересна личност, която промени виждането ми за доста неща и ме накара да погледна през друга призма живота. За тези, които не знаят ..
02 окт Прочети преди да пиеш вода от чешмата ???
John 0 2742
Знаем ли какво пием? Какво е качеството на водата, която тече от чешмите в домовете ни? В повечето от големите населени места водата е подложена на един затворен цикъл. Мощни филтри я пречистват от н..
02 окт Диспенсъри за вода и резервни части за тях
georgi 0 2543
Мегатрейд е фирма с голям опит в търговията с диспенсъри за вода ние сме вносители на всички видове диспенсъри в нашия сайт. Продаваме  на едро и на дребно диспенсъри за вода  за повече информация от..
02 окт Да пием ли вода, когато се храним
John 0 2343
Това е въпросът Мненията по темата трябва ли да пием вода, докато се храним, са различни и аргументите, които се прилагат към полезността или вредата от пиенето на вода по време на хранене, са еднакво..
02 окт Защо е толкова важно да пием достатъчно вода?
John 0 2309
Да пием много течности е крано необходимо, твърдят всички специалисти. Това ни поддържа здрави и в добър вид, но трябва да внимаваме в чашите ни да са "правилните" напитки. Тялото ни има нужда от течн..
02 окт 22 март Световен ден на водата
John 0 2294
На конференция за околната среда и развитието проводена през 1992г. в Рио де Жанейро (Бразилия) е предложено 22 март като Световен ден на водата. Перз 1993г. Генералната асамблея на ООН приема резолюц..
02 окт Каква вода пиете?
John 0 2256
Две прости молекули - водород и кислород, се свързват, за да създадат една молекула вода, най-масовата и най-важната субстанция за Земята и за човешкото тяло. Но водородът и кислородът не са единствен..
Показани 1 от 12 | 54 (5 Страници)